Toyota Open International de ‘Ile de Re
20 August 2023

From 21 to 25 June I participated in an ITF 2 tournament in Ile de Ré, France. In the first round I played against the Chinese Jinlian Huang. I won this match after an exciting three-setter with 6-4 1-6 6-2. After this I played in the quarterfinals against Aniek van Koot, the number 6 on the ITF singles ranking. I lost 3-6 3-6, but I’m super happy with how I played. In the doubles I played together with Saki Takamuro. In the first round we faced the Dutch duo Aniek van Koot and Wendi Schutte. We won this game 6(6)-7 6-1 10-3. Unfortunately we lost the semifinals to Angelica Bernal and Maria Florencia Moreno 2-6 2-6.

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!