Toyota Open International de ‘Ile de Re
20 augustus 2023

Van 21 t/m 25 juni heb ik deelgenomen aan een ITF 2 toernooi in Ile de Ré, Frankrijk. In de eerste ronde speelde ik tegen de Chinese Jinlian Huang. Deze wedstrijd won ik na een spannende driesetter met 6-4 1-6 6-2. Hierna speelde ik in de kwartfinale tegen Aniek van Koot, de nummer 6 op de ITF singles ranking. Ik verloor met 3-6 3-6, maar ik ben super blij met hoe ik gespeeld heb. In de dubbel speelde ik samen met Saki Takamuro. In de eerste ronde stonden we tegenover het Nederlandse duo Aniek van Koot en Wendi Schutte. Deze wedstrijd wonnen we met 6(6)-7 6-1 10-3. De halve finale verloren we helaas van Angelica Bernal en Maria Florencia Moreno met 2-6 2-6.

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!