I won my first ITF 2 title!
20 August 2023

I participated in the German Open in Berlin, Germany from July 12-16. The first round I won 6-1 6-4 against Britta Wend. In the quarterfinals I faced Katharina Kruger. After an exciting three-setter I managed to win 6-4 3-6 6-4. Then I played in the semi-finals against Macarena Cabrillana, which I won 6-4 6-1. In the final I won 6-3 6-3 against Maria Florencia Moreno. Which means I won my first ITF 2 title! In the doubles it also went well, together with Luoyao Guo I reached the final.

Photo: Manami Tanaka

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!