Ik heb mijn eerste ITF 2 titel gewonnen!
20 augustus 2023

Ik heb van 12 t/m 16 juli deelgenomen aan de German Open in Berlijn, Duitsland. De eerste ronde won ik met 6-1 6-4 van Britta Wend. In de kwartfinale stond ik tegenover Katharina Kruger. Na een spannende driesetter wist ik te winnen met 6-4 3-6 6-4. Vervolgens speelde ik in de halve finale tegen Macarena Cabrillana, deze wedstrijd won ik met 6-4 6-1. In de finale won ik met 6-3 6-3 van Maria Florencia Moreno. Wat betekent dat ik mijn eerste ITF 2 titel heb gewonnen! In de dubbel ging het ook goed, samen met Luoyao Guo heb ik namelijk de finale bereikt.

Foto: Manami Tanaka

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!