Open International de Royan
20 August 2023

From May 30th to June 3rd I played an ITF 1 tournament in Royan, France. The first round I played against Angelica Bernal. I won this match 6-4 6-4. This meant that I faced Momoko Ohtani, number 4 on the ITF singles ranking, in the quarterfinals. I lost 5-7 1-6, but I was very happy with the way I played. In doubles I played together with Jinte Bos. In the first round we played against the Chinese Duo Zixi Ma and Luoyao Guo. Unfortunately we lost this match 4-6 2-6.

Photo: Manami Tanaka

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!