Open International de Royan
20 augustus 2023

Van 30 mei t/m 3 juni heb ik een ITF 1 toernooi gespeeld in Royan, Frankrijk. De eerste ronde speelde ik tegen Angelica Bernal.. Deze wedstrijd wist ik te winnen met 6-4 6-4. Dit betekende dat ik in de kwartfinale stond tegenover Momoko Ohtani, nummer 4 op de ITF singles ranking. Ik verloor met 5 – 7 1- 6, maar ik was heel erg blij met de manier waarop ik gespeeld had. In de dubbel speelde ik samen met Jinte Bos. In de eerste ronde speelden we tegen het Chinese Duo Zixi Ma en Luoyao Guo. Helaas verloren we deze wedstrijd met 4-6 2-6. 

Foto: Manami Tanaka

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!