XI Torneo Fundacion Emilio Sanchez Vicario
20 August 2023

From 17 to 21 May I participated in an ITF 2 tournament in Madrid, Spain. In the first round I played against Ju-Youn Park, I won this match 6-3 6-1. Because of this I was in the quarterfinals against Kgothatso Montjane, number 9 on the ITF singles ranking. After an exciting match I unfortunately lost 4-6 6-4 0-6. In doubles I played together with Jinte Bos. We played the quarterfinals against Angelica Bernal and Shiori Funamizu. Unfortunately we lost this match 3-6 6(5)-7. I gained a lot of experience during this tournament.

Photo: Frank Egberink

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!