XI Torneo Fundacion Emilio Sanchez Vicario
20 augustus 2023

Van 17 t/m 21 mei heb ik deelgenomen aan een ITF 2 toernooi in Madrid, Spanje. In de eerste ronde speelde ik tegen Ju-Youn Park, deze wedstrijd won ik met 6-3 6-1. Hierdoor stond ik in de kwartfinale tegen Kgothatso Montjane, nummer 9 op de ITF singles ranking. Na een spannende wedstrijd verloor ik helaas met 4-6 6-4 0-6. In de dubbel speelde ik samen met Jinte Bos. We speelden de kwartfinale tegen Angelica Bernal en Shiori Funamizu. Helaas verloren we deze wedstrijd met 3-6 6(5)-7. Ik heb veel ervaring opgedaan tijdens dit toernooi.

Foto: Frank Egberink

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!