I won the Wheelchair Tennis Junior of the Year Award!
18 November 2020

On November 18th I won the Wheelchair Tennis Junior of the Year Award. This year I received this prize together with Dahnon Ward, an English wheelchair tennis player. Do you want to read my response and know why I won this prize? Then click on this link!

You can read the news items via the links below!

  • Curious about what the KNLTB has written? Then click on this link!
  • Do you want to read my interview with the AD? Then click on this link!

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!