Ik heb de Wheelchair Tennis Junior of the Year Award gewonnen!
18 november 2020

Op 18 november heb ik de Wheelchair Tennis Junior of the Year Award gewonnen. Samen met Dahnon Ward, een Engelse rolstoeltenniser, heb ik dit jaar deze prijs mogen ontvangen. Wil jij mijn reactie lezen en weten waarom ik deze prijs heb gewonnen ? Klik dan op deze link!

Via de onderstaande linkjes kunnen jullie de nieuwsberichten terug lezen!

  • Benieuwd naar wat de KNLTB geschreven heeft? Klik dan op deze link!
  • Wil jij mijn interview met het AD teruglezen? Klik dan op deze link!

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!