Zes titels in Turkije
20 augustus 2023

Deze maand heb ik nog drie toernooien gespeeld in Turkije. Ik heb hier het maximale uitgehaald, ik heb in alle drie de toernooien zowel de enkel als de dubbel gewonnen. Wat betekent dat ik in totaal 6 prijzen mee naar huis mocht nemen.

Van 14 t/m 17 april heb ik deelgenomen aan de Demirci Akincilari Open. Mijn eerste single speelde ik tegen de Franse Ksenia Chasteau, deze wedstrijd won ik met 6-3 6-3. Daarna speelde ik de halve finale tegen Abbie Breakwell, ik wist met 6-0 6-4 te winnen. De finale won ik na een spannende pot met 4-6 6-4 6-4. In de dubbel speelde ik samen met Jinte Bos. De halve finale dubbel wonnen we met 6-0 6-1 van Abbie Breakwell en Wendi Schutte. Vervolgens wonnen we de dubbel finale met 6-3 6-4 van het Franse duo Ksenia Chasteau en Zoë Maras.

Van 19 t/m 22 april heb ik het Anatolia Open gespeeld. In de eerste ronde won ik met 6-0 6-0 van Ellie Robertson. Daarna speelde ik de kwartfinale single tegen Ksenia Chasteau. Dit was een zware wedstrijd, maar ik wist uiteindelijk te winnen met 6-3 6(5)-7 6-1. De halve finale won ik met 6-4 4-6 6-2. De finale won ik met 6-2 6-1 van Viktoriia Lvova. In de dubbel speelde ik weer samen met Jinte Bos. De eerste ronde wonnen we met 6-2 6-1. De halve finale wonnen we met 6-1 6-2 van Ksenia Chasteau en Zoë Maras. De finale wonnen we na een lange strijd met 4-6 6-2 11-9 van Viktoriia Lvova en Liudmila Bubnova. 

Van 24 t/m 27 april heb ik deelgenomen aan het Kemal Sahin Open. In de eerste ronde speelde ik tegen Cornelia Oosthuizen, deze wedstrijd won ik met 6-3 6-1. In de kwartfinale won ik met 6-1 6-1 van mijn dubbelpartner Jinte Bos. Vervolgens stond ik in de halve finale tegenover de Japanse Saki Takamuro, deze wedstrijd won ik met 6-0 6-1. In de finale won ik met 6-2 6-4 van Viktoriia Lvova. In de dubbel wonnen Jinte en ik de eerste ronde met 6-3 6-0 van het Duitse duo Katharina Kruger en Britta Wend. Daarna speelden we de halve finale tegen Viktoriia Lvova en Liudmila Bubnova, deze wedstrijd wonnen we met 7-6(2) 6-4. 

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!