Ik heb mijn eerste Super Series toernooi gespeeld
20 augustus 2023

Van 13 t/m 18 juni heb ik een Super Series toernooi gespeeld in Nice, Frankrijk. In de eerste ronde speelde ik tegen de Franse Emmanuelle Morch. Na een spannende wedstrijd wist ik te winnen met 6-4 2-6 6-3. Daarna won ik de tweede ronde van Shiori Funamizu met 6-2 6-1. Hierdoor mocht ik de kwartfinale spelen tegen Zhenzhen Zhu, nummer 5 op de ITF singles ranking. Deze wedstrijd verloor ik met 1-6 2-6. In de dubbel speelde ik samen met Shiori Funamizu. In de eerste ronde stonden we tegenover het Chinese duo Zixi Ma en Luoyao Guo. Helaas hebben we deze wedstrijd verloren met 3-6 2-6. 

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!