Ik heb mijn eerste ITF 3 titel gewonnen!
20 augustus 2023

Van 29 maart t/m 1 april heb ik een ITF 3 toernooi in Turkije gespeeld. Op de eerste wedstrijddag hadden we bizarre weersomstandigheden, het waaide heel erg hard en dat maakt het tennissen niet bepaald makkelijker. Maar ondanks de wind heb ik een goede wedstrijd gespeeld en heb ik mijn eerste ronde 6-3 6-1 gewonnen van Abbie Breakwell. De kwartfinale won ik met 6-0 6-0 van Esra Bozdemir. Hierna stond ik in de halve finale tegenover Viktoriia Lvova, na een spannende wedstrijd wist ik te winnen met 6-4 7-6(2). Dit betekende dat ik voor het eerst een finale zou gaan spelen op een ITF 3 toernooi. Op de finaledag was het weer gelukkig helemaal omgedraaid, het was windstil en de zon scheen. Uiteindelijk heb ik de finale met 6-2 6-3 gewonnen. 

Het was een heel succesvol toernooi met goede resultaten tegen hoge speelsters en waarin ik mijn eerste ITF 3 titel heb gewonnen!

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!