Flanders 25
20 augustus 2023

Van 20 t/m 23 juli heb ik deelgenomen aan het Flanders 25 in Leuven, België. In de eerste ronde speelde ik tegen Ksenia Chasteau, deze wedstrijd won ik met 6-4 6-1. Vervolgens won ik in de kwartfinale na een spannende driesetter van Charlotte Fairbank. In de halve finale stond ik tegenover Maria Florencia Moreno. Ik stond 6-1 voor, maar toen moest mijn tegenstandster helaas opgeven. Hierdoor stond ik in de finale tegen Luoyao Guo,deze wedstrijd wist ik na een spannende wedstrijd te winnen met 6-2 5-7 6-4. In de dubbel speelde ik samen met Jinte Bos. In de kwartfinale speelden we tegen het Britse duo Ruby Bishop en Abbie Breakwell, deze wedstrijd wonnen we met 6-0 6-3. In de halve finale wonnen we met 7-6(3) 6-4 van Katharina Kruger en Saki Takamuro. In de finale hadden we een walkover, wat betekent dat we de dubbel gewonnen hebben. Kortom, het was een succesvol toernooi met zowel een enkel als een dubbel titel.

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!