Bolton Indoor ITF 2
20 augustus 2023

Van 22 t/m 26 februari heb ik een toernooi gespeeld in Bolton, Engeland. Ik had een goede start van het toernooi met een 6-0 6-0 winst in de eerste ronde. Vervolgens speelde ik in de tweede ronde tegen Zixi Ma, deze wedstrijd won ik met 6-2 6-2. In de kwartfinale was mijn tegenstandster te sterk en verloor ik met 4-6 2-6. 

In de dubbel speelde ik samen met Jinte Bos. In de kwartfinale speelden we tegen het Franse duo Zoë Maras en Sandrine Cauderon Paulin, deze wedstrijd wonnen we met 6-4 6-1. In de halve finale stonden we tegenover een ander Frans duo, Pauline Déroulède en Emmanuelle Morch. Het was een hele spannende wedstrijd die we jammer genoeg hebben verloren met 6-4 2-6 9-11. 

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!