ABN AMRO Open 2023
20 augustus 2023

Het jaar is goed van start gegaan met mijn deelname aan het ABN AMRO Open, 15 t/m 19 februari in Ahoy Rotterdam. Dit was het eerste jaar dat er ook een vrouwen rolstoeltennis toernooi plaatsvond tijdens dit grote evenement. 

In de eerste ronde speelde ik tegen landgenote Jiske Griffioen, deze wedstrijd verloor ik helaas met 6-0 6-0. Desondanks was het een hele leuke ervaring om daar te spelen met een tribune met publiek naast de baan. Tijdens de rest van de week heb ik mij goed vermaakt met het geven van rolstoeltennis clinics en natuurlijk heb ik veel wedstrijden kunnen kijken.

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!