QbiQ
11 april 2023

De systeemwanden en glasoplossingen van QbiQ onderscheiden zich door hun schoonheid, transparantie en maximale flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig overal worden geïnstalleerd, laten zich net zo makkelijk scheiden en koppelen als de klassieke systeemwand. Daarnaast voldoen de systemen aan de strengste normen voor de geluidsoverdracht. Bij QbiQ snijden en slijpen we al het glas zelf en dat geldt ook voor het transport. Dit maakt dat we uiterst snel en flexibel kunnen leveren.

Als echt projectenbedrijf zijn wij prestatiegericht, snel en altijd proactief bezig. Wij vinden het daarom leuk om bij te dragen aan sportieve ambities van Lizzy welke goed bij onze waarden passen.

En tot slot, als u het niet gelooft, kom dan gerust een keer kijken!

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!