Mr-Orange
11 april 2023

Mr-Orange

ICT moet het altijd doen en geen frustratie opleveren. Bovendien moet het zo zijn ingericht dat een ICT omgeving nauwelijks beheer nodig. Hiervoor moet de omgeving veilig zijn. Veilig is stabiel. Iedereen moet ongestoord zijn werk kunnen doen. Hier zorgt Mr-Oranger voor. Bovendien zijn zij onafhankelijk en adviseren wij vanuit uw perspectief, en leveren maatwerk oplossingen.

 

Meer informatie over deze sponsor

Bezoek www.mr-orange.nl

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!