Coppa x Hospitality Group
11 april 2023

Coppa x Hospitality Group

Coppa is het meest toonaangevende inkoopadviesbureau in de zorg en overheid. Ons team van inkoopprofessionals ondersteunt organisaties op een professionele wijze bij hun inkoopvraagstukken.

Hospitality Group – Creating better places. Inspirerende en duurzame omgevingen voor leren, werken, vrije tijd en zorg. Met hospitality, facility management, inkoop en huisvesting. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.

Meer informatie over deze sponsor

Bezoek https://coppa.nl/

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!