Qbiq
13 september 2022

QbiqQbiq

Systeemwanden en glasoplossingen van QbiQ onderscheiden zich door hun schoonheid, transparantie en maximale flexibiliteit. Ze kunnen eenvoudig overal worden geïnstalleerd, laten zich net zo makkelijk scheiden en koppelen als de klassieke systeemwand. Daarnaast voldoen de systemen aan de strengste normen voor geluidsoverdracht. Bij QbiQ snijden en slijpen we al het glas zelf en dat geldt ook voor het transport. Dit maakt dat we uiterst snel en flexibel kunnen leveren.

Meer informatie over deze sponsor

Bezoek www.qbiq.nl

Hoe kun jij sponsor worden?

Vliegtickets, verblijfkosten, het vele trainen… op jaarbasis kost rolstoeltennis zo’n 25.000 euro. Wilt u hieraan bijdragen en zo laten zien dat het rolstoeltennis een warm hart toe draagt? Er zijn verschillende mogelijkheden die we u graag toesturen. Neem contact op om te bespreken hoe we elkaar kunnen helpen!